Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baby Peti

13. 8. 2007
Seznámení:

Baby peti nejsou určeni k boji, doplňují svému majiteli HP (život).

Získání:


Baby peta můžeme získat buď tím, že ho koupíme od jiného hráče ve hře, nebo ho koupíte v Clan Hall. Ale lepší je si udělat quest, za který vašeho Baby peta získáme (Quest jde dělat jen jednou).

Druhy:

Jsou tří druhy Baby petů a to..

Baby Cougar - roztomilý bílošedý tygřík

Obrazek


Baby Buffalo - kulaté chlupaté zvířátko

Obrazek


Baby Kookaburra
- světle fialová slepička, která má dvě hlavy

Obrazek



Vyvolání peta:

Baby peta vyvoláme tím, že dvakrát klikneme na ikonku v našem inventáři.
Na Baby Cougara je to Baby Cougar Chime
Na Baby Buffala - Baby Buffalo Panpipe
Na Baby Kookaburra - Baby Kookaburra Ocarina
Baby pet nám zůstane takovou dobu, dokud ho neodhlásíme. Jinak sám zmizí při vypnutí hráče ze hry.

Potřebná výbava:

Brnění, ani drápky Baby peti nepotřebují, jelikož nejsou určení k boji, většinou po první ráně zemřou. Můžou však používat Soulshoty. Tím nejdůležitějším pro Baby peta bude jídlo, to koupíme v každém městě u prodavače (Pat manager). Pokud máme Baby petiho vyvolaného jídlo mu vložíme do inventáře k němu můžeme dát ještě lahvičky na dobíjení života a na rychlý běh. Baby peti si jídlo odebírají sami, při 55% hladu.

Zvyšování levelu:

Baby petovi se zvyšuje level pokud ho máme zaplého a běhá s náma. Padá mu 10% z našich získaných expů. Jen ho držte dál od mobů, ať Vám ho nazebijou.

Oživování:

Když nám Baby pat zemře, můžeme ho oživit pomocí Scroll of Resurrection (ten koupíme skoro v každém městě) a nebo speciálním Blessed Scroll of Resurrection for Pets.

Pojmenování:

Když máte Baby peta který nemá jméno, můžete si ho sami pojmenovat a to tak že kliknete na Name v nabídce Baby peta. Jméno nesmí obsahovat mezery a neslušné výrazy! A pokud se vám pet nechce přejmenovat, tak jste se trefili do jména které už někdo má.

Vaše Ivunka