Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.2.2008 - V našem clanu hraje pořád málo a málo lidí, proto jsme se (Ivunka, Mrazek, Kilerr) rozhodli zkusit také něco jiného a jít do jiného clanu. Kdykoliv můžete napsat a my Vám napíše, kde se nacházíme a rádi vám s čímkoliv pomůžeme. Všechny naše přátelství trvají:) Tak pěknou hru a písněte

26.1. - Oznámeníčko - hráč Kilerr se stává 3. zástupcem CL!

19.1.2008 - bohužel se dnes naše alliance rozpadla :(

19.1.2008 - Ahojky, všichni hráči i nehráči v clanu CzechWarriors, v tomto týdnu jsme zavedli novou věc a to je ventrilo (kdyby někdo nevěděl, je to prográmek, přes kterej spolu kecáme a kecáme), je to super a hlavně se dorozumíme víc než psaním ve hře, tak hezký den Ivunka

2.1.2008 10:40

Ahoj, tady Ivunka s Bladerem jsme domluveni na tom, ze budeme oba podilet na vytvareni techto stranek. Aktualizovala jsem ,,Členové clanu" , tak se jukněte. A informace, jsme v nově alianci a ta se jmenuje AndeleSvetla!!

7.10.07.22:00
Přišlo mi rozumné, sem přidat co psala Ivunka v Shoutu, aby se vědělo co a jak se dělo i od jiné osoby a né jen ode mně. Tady máte přepis:

Ivunka:
Ja bych taky přidala něco z clanu, pro ty, co bohužel hraji málo ať o clanu taky něco vi. JasmineStClaire(tedy Hynek) odešel z clanu, jelikož dělá 3 přestup a subclass, a clan mít nemuže. Rád by se k nám vrátil. pokud bude vic aktivnich lidi.

Chochi (tedy Jirka) byl vyzván CL aby odešel, jelikož se nechoval jako správny člen clanu, a chtěl na svém spoluhráči z clanu vydělat.

A Knoflenka(tedy Petr), který v clanu ještě je, byl také vyzván CL,aby odešel. Jelikož už po několikáté žádal o přijeti své postavy do jiného clanu, a to i podle mne přesahuje všechny meze clanu!!

7.10.07.12:30
Přechod na Interlude jsme snad všichni bez problémů zvládli, a i když ještě neni hra vyladěná (nové lokace) tak hrajeme.
Chci vás požádat o aktivnější hraní, jinak budeme muset udělat to co určitě nechceme, a tím je vyřazení z klanu. Pár lidí se snaží stále zlepšovat, a někteří se buď ani nepřipojí ke klanu, nebo jen na hodinku a to je málo. To bohužel nestačí a je škoda že nejsme ve hře spolu. Je potřeba se spolu seznámit a ukázat kdo je jak zdatný ve hře. Protože chceme jít do aliance, tak je potřeba mít aktivní lidi, jinak nás nebudou brát jako partnery, ale jako LAMY, které se snaží profitovat ze spojení klanů. A to my nechceme a rádi by jsme se aktivně zapojili do společných aktivit klanů. Je jasné že každý den hrát může jen pár lidí. Ale chce to alespoň komunikovat s někým z vedení klanu, a říct jestli budete hrát nebo ne.
Balder

1.10.07 0:30
Včera kolem 20:00 byl spuštěn nový klient LA 2 - Interlude. Je v něm hodně novinek a vylepšení, tak snad bude fungovat všechno jak má. Kdo má problém s instalací, tak tady je odkaz na forum: http://l2.vgos.cz/forum/viewtopic.php?t=58050 .
Když budete mít problém se spuštěním, a bude vám třeba vyskakovat okno s hláškou DLL něco, tak vám hru asi blokuje antivir. Já jsem musel odinstalovat AVG aby to šlo, a pouhé vypnutí antiviru nestačí. Po instalaci Interlude (nainstaluje se to do puvodní složky LA2, tak to nehledat jinde :)) budete muset asi udělat update na novější verzi. To se udělá tak, že hru spustíte souborem Lineage2.exe ze složky LA2. Ona se automaticky připojí na oficial server a udělá si update.

Na foru se ale určitě dají najít rady co a jak, aby vám hra běžela. Tak věřím že snad Interlude rozchodíte všichni, byla by škoda aby jste kuli tomu skončili s hraním.
Balder

26.9.07 18:50
Dlouho jsem tady nic nedělal, nebylo moc času. Přidáni jsou nový členové, a je dobře že se rozrůstáme. Tak ať se vám u nás líbí. Upravil jsem taky pravidla, do klan banky se dává 1M.
Balder

14.8.07 19:35
Doupravil jsem Ivunčinu poradnu, nastavil jsem počítadlo návštěv a připsal další pravidlo do Pravidel klanu. Raději si pravidla přečtěte, ať se nedivíte když bude CL nadávat. Jestli chcete někdo dávat svoje návrhy na pravidla a další věci okolo klanu, pište buď CL nebo zástupcům na ICQ a nebo do Vašich návrhů.
Balder

7.8.07 18:00
Tak dneska jsem rozjel trošku naše stránky. Udělal jsem Klan News, kde budou informace o všeobecném dění v klanu. Budu se snažit sem psát vše potřebné.
Balder

6.8.07 15:30
Vítám vás na stránkách klanu, budu se snažit postupně přidávat nové věci. Jako třeba novinky, Shout, obrázky, nějaké ankety a další věcičky. Záleží taky na vás, co tady budete chtít.
Balder